Alla inlägg den 22 april 2009

Av Maria Dellham - 22 april 2009 12:23

Första styrelsemötet med Västeråskretsen

Vi har nu haft vårt försat styrelsemöte med kresten i våra nya lokaler.
Jag vill passa på att hälsa  styrelsen välkommen och några nya  speciellt välkomna i styrelsen: Binella Vannesjö, Fredrik Dalmo, Staffan Anger och MUF´s Matilda Eriksson. Det ska bli kul att arbeta tillsammans.

Det stora på dagordningen var förstås Europaparlamentsvalet. I söndags fick i en redovising hur upplägget kommer att vara i länet vi fick en överblick hur långt resepktive föreining kommit i sin planering.

Kretsstyrelsen har det övergripande ansvaret för planeringen och ekonomi. Och nu börjar vi landa och få till en omfattande kampanj.

Vi fortsatte planeringen på mötet och vi fick mer detaljer från föreningarna. Det är kul att se att stora aom små aktiviteter finns inbokade.  Det har kartlagts var vi ska göra punktinsatser och BLS Badeluna- Lundby - Skerike föreningen har som bjudit in Kristoffer Fjellner. Jättekul!

Tillsammans vinner vi valet!


Av Maria Dellham - 22 april 2009 11:56

Nya lokaler

Vi-  förburbundet - länets alla föreningar, MUF har flyttat och efter 20 år finns nu moderaterna åter i city. Länsförrbundet och alla föreningarna + MUF har nu tillgång till frächa och lite mer ändamålenliga loklaer. Vi hoppas att det bli enklare och svänga in och ta en fika på expeditionen. Adressen är Vasagatan 20 A. Välkomna!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards